Bord NS-T11

Bord i galvaniseret stål og planker
Varenummer: ns-t11bord-x2-1-1

Velkommen til Nordfyns Svejser, hvor vores elegante bord i varmgalvaniseret stål er en hyldest til dansk design og kvalitet. Dette bord forener stil og holdbarhed, skræddersyet med planker i lærketræ, cumaru eller vedligeholdelsesfrie sort eller brun planker. Uanset valg vil bordet bringe et tidløst look og lang levetid til dine udendørs områder, perfekt egnet til terrasser, gårdmiljøer, cafeer, haver, parker og mere.

Bordets Specifikationer:

  • Længde: 1800mm
  • Bredde: 730mm

Matchende Bordbænkesæt i Dansk Design:

Ønsker du et komplet sæt med bord og bænke? Udforsk vores bordbænkesæt i lækkert dansk design og kvalitet, perfekt matchet til bordet. Alternativt tilbyder vi individuelle bænke, der kan tilkøbes separat for at fuldende dit udendørs rum.

Bæredygtige Materialer

Vi er stolte af at anvende planker i genanvendt tekstil og plast i vores produkter. Disse vedligeholdelsesfrie planker, bestående af 48% genbrugsplast og 48% genbrugstekstil uden tilsætningsstoffer, sikrer lang levetid og bæredygtig fremstilling. Ved produktets levetidsafslutning kan plankerne genanvendes ved re-granulering, mens stellet kan omsmeltes, hvilket fremmer miljøvenlig genbrug. Læs mere om vores bæredygtige materialer under “Materialer og Vedligehold.”

Bemærk, at plankernes struktur og farve kan variere, hvilket tilfører hvert bord et unikt præg.

Har du særlige ønsker til dit bord i varmgalvaniseret stål, som du ikke ser her? Kontakt os for at diskutere skræddersyede løsninger og bring dine idéer til live. Investér i vores bord, der ikke blot forbedrer din udendørs æstetik, men også støtter en bæredygtig udvikling. Oplev nordisk kvalitet og design med Nordfyns Svejser.

Clear
Pris inkl. moms

Specifikationer

Længde: 1800mm

Bredde: 730mm

Leveringstid: 7-14 hverdage