Persondatapolitik

Nordfyns Svejser indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette er relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Nordfyns Svejser & Reparatørservice.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder Nordfyns Svejser altid alle relevante lovbestemmelser og er meget opmærksom på, at forhindre ethvert misbrug af disse informationer og samtidig yde bedst mulig service til vores kunder.

Nordfyns Svejser opbevarer kun dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra Nordfyns Svejser, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Nordfyns Svejser kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Nordfyns Svejse & Reparatørservice indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

– Gennemfører et køb af vores produkter

– Opretter en konto

– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.nordfyns-svejser.dk er Nordfyns Svejse & Reparatørservice ved Frank Højgaard Engstrøm, Middelfartvej 154, 5400 Bogense, cvr nr. 25353331

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi, for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi, for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt, eller din ydelse, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til NETS, inklusive information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Nordfyns Svejser sælger og videregiver ikke din data til tredjepart, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har hjemmeside hos maack-it og betalingssystem gennem NETS, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i maack-its datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Nordfyns Svejser har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at gøre indsigelser jf. Persondatabehandlingsloven og ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, eller har spørgsmål eller kommentarer til Nordfyns Svejsers informationspolitik, kan du sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@nordfyns-svejser.dk.