Om os

Nordfyns Svejser er en helt unik virksomhed, idet alle processer foregår lokalt hos os, lige fra design og udvikling til fremstilling og kundesupport. Det betyder, at når I handler hos os, så er der ikke langt fra idé til handling. Vores mere end 20 års erfaring gør, at vi er blandt de dygtigste og mest erfarne indenfor vores felt.

Nordfyns Svejser er en lokal forankret smedevirksomhed beliggende ved Brenderup. Virksomheden blev etableret i år 2000 af Frank, som har stået ved roret lige siden. Vi har derfor mange års erfaring med svejsning, reparationer, smedeopgaver og produktionsudvikling til både private, erhverv og offentlige institutioner.

Vi er eksperter indenfor vores område til at producere og løse opgaver med høje standarder og håndværkstraditioner for øje. Vi leverer alt indenfor løsninger af stålkonstruktioner, altaner, trapper, gelændere mv. Skulle du have brug for hjælp til ovenstående, læs mere om dette på vores hjemmeside: http://staal-altan.dk

Webshop

Vi ønsker at udbrede vores klassiske og stilrene produktsortiment til et større segment. Vi designer og producerer selv vores CE-mærkede produkter, med et stærkt blik for kvalitet samt enkelt og smagfuldt skandinavisk design. Vi er specialister indenfor vedligeholdelsesfrie og vandalsikrede produkter med lang levetid og går ikke på kompromis med hverken udformning, kvalitet eller service. Vi laver også alt inden for specialløsninger indenfor smedefaget, så står du med en opgave, som du ikke finder på vores webshop, så kontakt os og hør hvordan vi kan være behjælpelige med løsningen heraf.

Vores mission

Vores mission er at give kunderne langtidsholdbare, danskproducerede kvalitetsprodukter i flot design og med gode danske håndsværkstraditioner for øje.

Vores vision

Det er vigtigt for os fortsat at fremstå som en seriøs, kvalitetsbevidst og serviceminded leverandør og samarbejdspartner, som vores kunder vender tilbage til igen og igen.

Står du og mangler noget, som du ikke finder på vores hjemmeside, så kontakt os endelig til en uforpligtende snak.

Med venlig hilsen Frank Engstrøm.