Tørrestativ i Galvaniseret stål

Tørrestativ i galvaniseret stål til nedstøbning eller på flange
Varenummer: ns-tørrestativ

Dette tørrestativ i varmgalvaniseret stål fra Nordfyns Svejser er det perfekte valg til dig, der ønsker at tørre tøj udendørs hele året rundt. Tørrestativet er fremstillet i kraftigt, varmgalvaniseret stål. Dette gør det ekstremt holdbart og i stand til at modstå al slags vind og vejr. Faktisk kan du se et af vores første tørrestativer på billedet – det blev fremstillet for 15 år siden og står stadig stolt og flot i dag.

Det enkle og elegante design gør, at det vil pynte både i haven og på gårdspladsen. Det er ikke kun funktionelt, men også en æstetisk tilføjelse til dit udendørsområde.

Mål: 

Højde: 2200 mm

Bredde 750 mm

Med målene tilbyder dette tørrestativ i varmgalvaniseret stål masser af plads til dit vasketøj.

Montering med flange, der nemt kan fastboltes til underlaget, eller til nedstøbning for ekstra stabilitet. Begge muligheder sikrer, at tørrestativet står stabilt og sikkert, selv under kraftig vind.

Et udendørs tørrestativ er ikke kun praktisk, men også miljøvenligt, da det reducerer behovet for elektriske tørretumblere og dermed sparer energi og penge. Dette tørrestativ er udviklet til at kunne klare daglig brug og store mængder vasketøj året rundt, hvilket gør det til en langsigtet investering i både din husstand og miljøet.

Oplev fordelene ved et holdbart og elegant tørrestativ fra Nordfyns Svejser – et valg, der både pynter og holder i mange år frem.

Se hvad vi ellers har til at pryde haven her. 

Ryd
Pris inkl. moms

Specifikationer

Højdemeter over terræn ved nedstøbning: 900mm

Højdemeter terræn ved beboltning på flange: 900mm

Leveringstid: 7-14 hverdage – ved maling af cykelstativ ca. 3,5 uge.

Ønskes cykelstativet malet i en anden farve: Kontakt Nordfyns Svejser for yderligere information